Mogelijkheden / Bands en acts


Bij DDD.Entertainment bezitten wij een groot archief van bands, artiesten, sneltekenaars, magicshows en vele andere acts. In samenwerking met JBL-Events kunt u een uitgebreid artiesten aanbod vinden op:
(Klik op de banner om de website te openen)Daarnaast beveelt DDD Entertainment u de volgende acts van harte aan:
 

  
 

JUKEBOX

 
Al meer dan 20 jaar lopen deze muzikanten in Nederland-Muziekland rond. Jukebox is een band die helemaal anders is dan de al zo vele anderen. Deze 4-mans formatie
onderscheidt zich van de gemiddelde band door hun soepel lopende combinatie van gezelligheid, perfecte muziekkeuze en luchtige presentatie. Dit valt al snel te ontdekken tijdens een optreden van deze Noord-Hollandse pretformatie. Jukebox staat niet alleen garant voor stormachtige avonden, leutfeesten, knalkermissen, niet-te-vergeten bruiloften, relatiemakende bedrijfsfeesten en swingende top 40 avonden!

Bij blijven in een modern repertoire is het motto, dus alleen de allerbeste, meest dansbare en meest feest makende nummers golven over door het publiek heen. Zelfs de meest principiŽle niet-dansers staan in de loop van de avond op de vloer mee te stampen, te zingen en te dansen... 

Jukebox is vooral errug ECHT en dat straalt er dan ook vanaf! Door elk optreden tot in de puntjes te verzorgen behoren deze muzikale entertainers al sinds 1986 tot de absolute top. Supergemotiveerd en een tikkeltje maf!!

SUBTOPPERS

Nieuw bij ons zijn de SUBTOPPERS een parodie op de bestaande act met hetzelfde feestgehalte. Inmiddels is het trio al gast geweest op diverse gala's en feesten. De reacties vanuit het publiek zijn steevast: ''een hilarische act'',''wat een humor'' en "dit is echt feest". Prettige bijkomstigheid is, dat de SUBTOPPERS - naast erg leuk- ook nog eens zeer betaalbaar zijn! De Subtoppers zijn natuurlijk ook samen te boeken met de DJ Dirk drive in show.
IN THE NAME OF

“In the Name of” is op New Years Day 2008 opgericht en is ontstaan uit een allround coverband. Met hun hele hart, kruipen ze in de ziel van hun helden. Om met dezelfde passie en vuur die, o zo geweldige, nummers ten gehore te brengen. Een U2 tributeband die net als het origineel elk optreden bespeelt alsof het hun laatste is. De ambities zijn groot en de reacties Magnificent!
 “In the Name of” speelde voor de enthousiaste aanhang van ’s werelds grootste rockband tijdens de fanclubdag 2009 van de U2 Fanclub Nederland.

Grote zalen als 013, P60, Paradiso en gerenommeerde festivals, zoals o.a. Breda Barst en Leidseplein Live, zijn al bespeeld door deze band.
De “U2 Welcome in Holland Tour” (vijfdaagse ‘opwarmtour’ naar aanleiding van het bezoek van U2 aan Nederland in juli 2009) was zeer succesvol.  Ook het concept van de “80’s Flashback” avonden slaan enorm aan. (80’s avond in samenwerking met andere jaren ’80 band of DJ)

Als finalist van The Clash of the Cover Bands 2009, geven meerdere recensenten - waaronder Giel Beelen (3FM coryfee) - aan, dat we hier te maken hebben met de nummer 1 U2 Tributeband van Nederland. KLIK HIER voor een filmpje van de band op YouTube.

DE TROELALA'S

Petra Rotgans en Janneke de Groot ofwel de Troelala’s verzorgen samen spetterende optredens met veel entertainment en spectaculaire "gastoptredens". Dit is een lust voor het oog en oor! Deze "gastoptredens" van "topartiesten" zijn bekend en onbekend. Live verkleedpartijen op het podium en vanachter het douchegordijn blazen de Troelala’s hun acts leven in!

We zijn erg trots te mogen vermelden dat "Elvis en Elfis" regelmatig aanwezig zijn en ook het
spectaculaire duo from Nashville Tenessee niet te vergeten: De beruchte "Mary en Wilma Prairy". Yihaa! Zo zijn er nog veel meer beroemde en beruchte duo`s die tijdens een optreden van de Troelala`s hun steentje bijdragen! Bonnie St. Claire met Ron Brandsteder komen langs, of klassiekers in glitter en glamour stijl als de Disco Dolly’s. Ook actueel repertoire wordt niet geschuwd, de Troelala’s vullen het feest in zoals u het hebben wil.

Ben je op zoek naar een leuk en gezellig zangduo voor je feest, bruiloft, in de kroeg of welk evenement dan ook, een avond met de Troelala`s is een gezellige boel!

 


ACCORDEONIST & ZANGER JAN DORPMANS

Jan Dorpmans is geboren op 8 september 1966 te Rotterdam een echte Rotterdammer dus. Jan komt uit een muzikaal nest want zijn beide opa’s waren beroepsaccordeonisten, dus het is met de paplepel ingegoten. Hij kreeg al vroeg les van zijn opa’s en de liedjes van Jaap Valkhoff, The Tree Jacksons en Johnny Meijer maakte dat Jan zich steeds meer voor deze muziek ging interesseren. Nu heeft hij zich ontpopt tot een Rotterdamse accordeonist en zanger,en zorgt hij ervoor dat de nummers van vroeger en nu u als echte feestmuziek in de oren zal klinken.

Verjaardag, recepties, inloop muziek bij b.v. een evenement of een partyschip, opening, diner,ect Jan is overal een graag geziene gast. Jan zorgt voor een gezellige sfeer met accordeonmuziek en zang,en is eventueel ook met geluidsinstallatie te boeken.